🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان توقیف موتورسیکلت با پلاک به نام زوجه توسط ایشان

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۷

چند سال پیش موتور خریدم و به دلیل مشغله کاری مراحل تعویض پلاک را به خانمم واگذار کردم و به نام او ثبت شد. الان از هم جدا شدیم و می‌خواهد شکایت کند و بگوید موتور مال من است. تمامی مدارک موتور و خود موتور دست خودم است، آیا می‌تواند موتور را از من بگیرد؟

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

امکان اقامه دعوا درا ین خصوص دارد و وصول نتیجه نیز امکان پذیر است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
پلاک به نام ایشان است، توسط ایشان قابل توقیف است.

سلام علیکم
مالک موتور همسرتان می باشد مگر اینکه با توجه به مدارک بتوانید دادخواست اثبات مالکیت بدهید حتما با یک وکیل مشورت بفرمایید

با سلام
چون پلاک به نام همسر شماست مالک ایشون محسوب‌می شود و میتواند اقدام کند

با سلام ، دوست عزیز، اگر بابت انتقال سند رسمی موتور بنام خانم پولی به حساب شما واریز نکرده است ، این عقد ، هبه تلقی می‌شود و شما سریعا ابتدا از دفتر خدمات قضایی به خانم اظهارنامه ای مبنی بر رجوع از عقد هبه بلاعوض موتور سیکلت ارسال نمایید اگر سند را بنام شما انتقال نداد، با مشورت متخصص حقوقی ، دادخواست اثبات وقوع عقد هبه بلاعوض و نهایتا تقاضای صدور حکم بر الزام خوانده به استرداد سند موضوع هبه بلاعوض بلحاظ رجوع از آن به دادگاه حقوقی مطرح نمایید.
درصورت نیاز با برقراری ارتباط مشاوره تلفنی با ما ، بیشتر مشورت نمایید

با سلام
بله ایشان مالک رسمی موتورسیکلت هستند و امکان استرداد آن را خواهند داشت.

سلام.
آن چیزی که برای قانونگذار ملاک است سند مالکیت است که با توجه به ظاهر سوال طبق فرمایش شما موتور تحت مالکیت همسر شما بوده و شما باید خلاف آن را اثبات کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط