🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان جلب همزمان چندین ثالث در یک دادخواست و میزان هزینه دادرسی

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۶

آیا امکان جلب همزمان چندین ثالث در یک دادخواست جلب ثالث واحد وجود دارد؟ در صورتی که جلب ثالث در مرحله تجدیدنظرخواهی و توسط خوانده دعوای اصلی مطرح شود، با توجه به پرداخت هزینه دادرسی تجدیدنظر توسط خوانده، آیا علاوه بر هزینه دادرسی تجدیدنظر، خوانده باید هزینه جداگانه‌ای برای جلب ثالث پرداخت کند؟

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله طی یک دادخواست جلب چندین ثالث امکان پذیر است و هرینه دادرسی دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

در صورت پرداخت هزینه امکان انجام این کار وجود دارد

سلام
محدودیتی وجود ندارد و همه را در یک دادخواست جلب کنید

با سلام
بله امکان پذیر است و هزینه دادرسی آن نیز می بایست پرداخت گردد.

سلام بله جلب چند شخص ثالث در یک دادخواست امکان پذیر می باشد و باید هزینه دادرسی آن پرداخت شود.

با سلام
بله امکان جلب چند شخص ثالث در یک دادخواست وجود دارد و بایستی هزینه دادرسی مرتبط با آن پرداخت شود.

درود امکان جلب ثالث در قالب یک دادخواست وجود دارد.هزینه دادرسی مربوط پرداخت می نمایید......

مشاوره‌های حقوقی مرتبط