🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان حذف توضیحات مندرج در شناسنامه در خصوص تغییر نام بزرگ وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۱۶

با سلام و احترام زمانی که پدرم بعد از متولد شدن من به ثبت احوال مراجعه میکند متاسفانه کارشناس ثبت احوال نام خانوادگی را اشتباه متوجه میشود و در شناسنامه در قراردادن نقطه ها اشتباه میکند و به این صورت نام خانوادگی بنده با نام خانوادگی پدرم مغایر میشود. متاسفانه پدرم همان موقع متوجه اشتباه ثبت احوال نشدند و چند سال بعد یعنی زمانی که قرار بود من به مدرسه بروم متوجه شدند و به ثبت احوال مراجعه کردند و نسبت به اشتباه و مغایرت فامیلی خود و فرزندش اعتراض نمودند که ثبت احوال نیز متوجه اشتباهشان شدند و یک شناسنامه المثنی صادر کردند و در صفحه اول شناسنامه نام خانوادگی صحیح را ثبت کردند اما در صفحه توضیحات قید کردند که طبق رای شماره فلان هیات حل اختلاف ثبت احوال شهرستان فلان نام خانوادگی صاحب این سند از x به y اصلاح شده است. هم اکنون نیز همان شناسنامه المثنی نزد بنده بوده و هنوز شناسنامه جدید نگرفته ام. براساس مطالب بالا و در خصوص خطای انسانی صورت گرفته شده در ثبت احوال و نیز درج عبارت اصلاح شده است، آیا امکان حذف توضیحات مندرج در صفحه توضیحات شناسنامه وجود دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاس

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید برای گرفتن شناسنامه های جدید اقدام کنید و دیگر توضیحات در آن درج نخواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط