🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان دارد در همان روز نظارت آقای قاضی رای صادر کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۸

سلام. بنده ۳۰ میلیون چک و ۳۰ میلیون سفته از بدهکارم را در دادگاه نزدیک یک سال است که برای گرفتن طلبم دعوا حقوقی کرده و پرونده تشکیل داده ام. تاکنون دو جلسه وقت رسیدگی رفته ایم. و دوز دیگر وقت نظارت برای پرونده ام گذاشته اند. میخواستم بدونم امکان دارد در همان روز نظارت آقای قاضی رای صادر کنن؟ یا دوباره وقت رسیدگی تعیین میشود؟ چند درصد امکان دارد رای صادر کنن؟ ممنون.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پرونده اقدام دیگری لازم نداشته باشد و ختم رسیدگی اعلام شود رای صادر میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین

احتمال هر دو مورد با توجه به نظر قاضی امکانپذیر می باشد اما با توجه به گفته هاتون امکان صدور رای قطعی زیاد است

در صورتی که پرونده برای صدور رای آماده باشد ، به احتمال زیاد قاضی در وقت نظارت تعیین شده اقدام به صدور رای می نماید .

در روزی که وقت نظارت تعیین شده است . دادرس دادگاه پرونده را مطالعه و دستور مقتضی در خصوص پرونده صادر می کند
ممکن است رای صادر یا جلسه رسیدگی مجدد تعیین و یا حسب مورد دستور استعلام از مرجعی صادر کندویا....
ولی با توجه به اظهارات شما احتمال خیلی رای صادر می شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط