🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان داره کلا پروندمو باطل کنن یا نمی دونم کسی رو جای من برا رضایت ببرند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۷

سلام ببحشید من از همسرم بدلیل ضرب و جرح شکایت کردم رای صادر شد و همسرم دنبال گرفتن رضایت از من بود و من رضایت ندادم واینو به دادگاه گفتم که من فقط بخاطر اینکه این اقا هیچ تضمینی برای کتکاریش نیست رضایت نمیدم و علی رغم اصرار شدید دادگاه برای تعیین تکلیف پرونده من هیچ اقدامی نکردم حالا نزدیک یکساله هیچ خبری از دادگاه نیست قبلا هفته ای یکبار بهم زنگ میزدن ناگفته نماند شوهرم یکی از دوستاش توی همون قسمت اجرای احکام هست حالا امکان داره کلن پروندمو باطل کنن یا نمی دونم کسی رو جای من برا رضایت ببرن؟ چون یکساله هیچ خبری نی.ممنون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر حکم صادر شده باشد بایستی شما به اجرای احکام شعبه صادر کننده حکم مراجعه و درخواست صدور اجرائیه را نمایید و تا خود شما اقدام ننمایید پرونده همانگونه بدون اجرا خواهد ماند لذا بهتر است حضوری به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام نمیتوانندپرونده راباطل کنندوبهتراست شما به دادگاه مراجعه نمایید

سلام
اگر رای محکومیت به پرداخت دیه صادر شده است شما می توانید به اجرای احکام مربوطه مراجعه و با توجه به وثیقه ای که در پرونده موجود است نسبت به پیگیری پرونده اقدام نمایید

خیر. امکان ابطال پرونده وجود ندارد.هیچ شخصی هم نمی تواند به جای شما اعلام رضایت نماید.
حتما حضوری پیگیری نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط