🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان درخواست اعسار بعد از تبدیل عین خواسته به نرخ روز

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۷

سلام علیکم، بنده خواهان پرونده استرداد مال منقول خودرو هستم که رای قطعی به نفع اینجانب صادر شده است. خوانده می‌بایست طبق دادنامه صادره ماشین بنده را به صورت صفر کیلومتر تحویل دهد ولی ایشان در این مدت ۶ ماه از ماشین استفاده می‌کرده و حتی جریمه هم شده و عوارض آزادراهی هم براش اومده، چند سوال از وکلای محترم دارم:
۱- خوانده در این مدت از ماشین استفاده کرده و ماشین یک افت قیمتی بابت استفاده و یک افت قیمت بابت خارج شدن از مدل روز داره (ماشین در سال ۱۴۰۲ که ایشان ماشین را غصب کرد مدل روز بود و الان اگر صفر کیلومتر هم باشد چون مدل افت کرده حداقل ۵۰ میلیون تومان افت قیمت داره) من چطوری می‌تونم این دو خسارت رو مطالبه کنم؟
۲- می‌خواهم دعوای جدید بابت اجرت‌المثل ایام تصرف مطرح کنم. آیا همزمان میشه هم اجرت‌المثل مطالبه کرد و هم خسارت افت قیمت بند ۱ رو؟
۳- اگر ایشان بنا به هر دلیل از تحویل خودرو خودداری کند و بخواهد نرخ روز آن را پرداخت کند و اگر بنده موافقت کنم، آیا ایشان می‌تواند بعدا درخواست اعسار بدهد بابت مبلغ خودرو؟
۴- اگر بنا به هر دلیل با پرداخت نرخ روز موافقت کنم آیا بعدا میتوانم مطالبه اجرت‌المثل کنم؟ و اینکه در این صورت برای جلب نظر کارشناس بابت اجرت‌المثل نیاز به کارشناسی خودرو هست (با توجه به اینکه خودرو صفر کیلومتر باید تحویل می‌شد)؟ ممنون میشم به سوالات من جواب بدین.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱. دادخواست شما استرداد مال منقول بوده و دادگاه دیگر کاری با این مسئله افت قیمت اجرت المثل و یا جریمه ندارد چون درخواسته شما چنین چیزی موجود نبوده.
۲. بله شما می‌توانید در دادخواستی جداگانه تقاضای اجرت المثل ایام تصرف افت قیمت در صورتی که حادث شده باشد جریمه و هر هزینه‌ای که به ماشین صفر وارد شده را درخواست نمایید با نظر کارشناس
۳. شما به هیچ وجه نسبت به دریافت قیمت روز خودرو موافقت نکنید و درخواست خود خودرو را بدهید مگر اینکه مطمئن باشید که ایشان اموال دیگری دارد که بتوان از طریق آن به قیمت روزش رسید زیرا در این صورت ایشان می‌تواند ادعای اعسار نماید و در خصوص این مورد با توجه به رای دادگاه می‌توانید از ظرفیت تامین خواسته استفاده نمایید.
۴. در صورتی که نرخ روز خودرو را دریافت کنید خوب مسلما تورم این چند وقت را هم محاسبه می‌کنند و در حقیقت یک خودرو روز به شما داده شده و استفاده‌ای ازش نشده که اجرت المثل آن را بتوانید طلب کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط