🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان درخواست تقسیم اموال بیمار اعصاب و روان به وراث

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۸۶

سلام، برادرم به دلیل بیماری پدرم و تایید پزشک که پدرم کارت قرمز اعصاب و روان هستن، از پدرم وکالتنامه برای فروش اموال داره. آیا می‌تونم به این وکالتنامه اعتراض کنم و جلوی فروش اموال رو بگیرم و درخواست تقسیم ارث از دادگاه داشته باشم؟

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وکلاتنامه مذکور به دلیل حجر باطل است و میتوانید ابطال ان را بخواهید
تقسیم ارث قبل از فوت وجاهت قانونی ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی تقسیم ارث در زمان حیات پدر مفهومی ندارد، با اثبات حجر پدر نیز میتوانید وکالتنامه را باطل کنید.

با سلام
این وکالتنامه باطل است و میتونید ابطال آنرا از دادگاه بخواهید اما قبل از فوت ارث قابل تقسییم نیست

با سلام در صورتی که حجر پدر اثبات شود امکان ابطال وجود دارد

با سلام،بله با اثبات حجر پدرتان می توانید وکالتنامه را ابطال نمایید و هر نقل و انتقالی از تاریخ اثبات حجر باطل می شود.

سلام و عرض ادب
تا زمانیکه پدرتان در قید حیات باشند؛ هیچیک از فرزندان از اموال ایشان، ارث و سهمی ندارند و موضوع ارث، بی معنا است.

درخصوص وکالتنامه اعطایی به برادرتان از جانب پدر؛ اگر پدرتان به استناد اسناد و مدارک پزشکی موجود، از زمان قبل از تاریخ اعطای وکالتنامه، در شرایط قرمز اعصاب و روان بوده باشند؛ میتوانید از دادگاه خانواده تقاضای اثبات و صدور حکم حجر برای ایشان بنمایید و اگر دادگاه، حجر ایشان را از تاریخ قبل از اعطای وکالتنامه احراز کند؛ وکالتنامه فروش اموال بواسطه محجوریت ایشان در تاریخ تنظیم وکالتنامه، باطل خواهد گردید و برای پدرتان، قیم تعیین و منصوب خواهد شد و پس از آن، فروش اموال غیرمنقول پدرتان، منوط به اجازه و تنفیذ دادستان است.

سلام
اولا ارث صرفا بعد از مرگ پدر محقق می شود نه قبل از آن حتی اگر مریض یا حتی در کما باشد
ثانیای اگر حال پدر در حال اعطای وکالت مناسب نبوده که علی الظاهر طبق گفته شما اینگونه ی باشد وکالت قابل ابطال می باشد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط