امکان درخواست سهم‌الارث از عین زمین موروثی به جای قیمت آن

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۶۷ #05675176

با سلام و خسته نباشید، یک زمین مسکونی در اردبیل به مساحت ۱۰۰۰ متر از پدربزرگ بنده به پدر من که فوت کرده رسیده. بعد از چند سال که دست عموی من بود با شکایت و قانونی از ایشان مطالبه کردیم. حالا از طرف دادگاه به مزایده گذاشته شده که باید این زمین بین وراث که سه دختر و سه پسر می‌باشند تقسیم شود. آیا من به عنوان سهم پسر می‌توانم از دادگاه درخواست خود زمین را بنمایم و نه مبلغی که در مزایده اعلام شده؟ ممنونم.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام درصورتی که ملک غیرقابل افراز و تقسیم باشد فقط در مزایده میتوانید شرکت کنید

سلام خیر درمزایده شرکت کنید وسهم وراث را خریداری نمایید

سلام
شما نیز مانند سایر وراث نیتوانید در مزایده شرکت کنید و سهم دیگران را در صورت برنده شدن در مزایده خریداری کنید.

باسلام خیر مگر به عنوان خریدار سهم دیگران در مزایده شرکت کنید.

با سلام
خیر اگر ملک غیرقابل افراز باشد تنها راه حل ممکن، خریداری نمودن سهم سایر وراث در مزایده خواهد بود.

با سلام
خیر چنین درخواستی نمی توانید داشته باشید.
شما در حال حاضر می توانید سهم بقیه وراث را بخرید و مالک کل زمین شوید.

با سلام
میتوانید سهم بقیه را خریداری کنید