🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان دریافت سهم ازملک مشاع درصورت گم شدن برگه حکم اجرای فروش که دادگاه صادرکرده بوده وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۸

سلام وعرض تشکرازبذل وقت وتوجه جنابعالی. نیمدانگ ازملکی(منزل470متری) شش سال پیش بعدازیک دعوای حقوقی باورثه عموی پدرم توسط دادگاه به پدروعمه من واگذارشدکه هریک سندی جداگانه دریافت کردند. پدرمن پنج سال پیش مرحوم شدند وانحصاروراثت انجام شد(وراث متشکل ازمن برادرم ومادرم).ولی تاکنون ورثه عموی پدرم ملک رانفروخته بودندتاامسال که پس از فوت همسرعموی پدرم فرزندان ایشان ظاهرادرصددفروش منزل مذکوربرآمده اندوطبق شنیده هامنزل درطرح اتوبان است واحتمالا ازطرف شهرداری خریداری خواهدشد
مادومشکل داریم. یکی اینکه باخانواده عموی پدرم ارتباطی نداریم(خارج ازکشورزندگی میکنند)ونمیدانیم که ملک چه زمانی بفروش میرسد(یارسیده).ولی شنیده ایم که درصورت فروش سهم ما به صندوق دادگستری واریز میشود.سؤال اینست که آیاما میتوانیم ازطریق صندوق دادگستری یانهاددیگری ازفروش منزل مطلع شویم؟ (ملک در شهردیگری غیرازمحل سکونت ماست)
مشکل دوم اینستکه ما پس ازفوت پدرم بین مدارک ایشان برگه حکم اجرای فروش ازدادگاه راپیدانکردیم.آیا بدون این حکم میتوانیم مبلغ سهم ازملک موردبحث رادریافت کنیم ؟(سندمنگوله دار دانگ مشاع خودرادردست داریم)
باسپاس.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1.بله در صورت فروش و واریز وجه آن به صندوق دادگستری از طرف دادگستری برای شما ابلاغیه جهت دریافت وجه ملک خواهد آمد.

2.در صورت مخالفت بقیه ی وراث نمیتوانید بدون داشتن دستور فروش اقدام به آن نمایید در صورت نبود آن میتوانید به دادگاه مراجعه کرده و رونوشت دریافت کنید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط