🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان شکایت از شخصی که به جای استاد از دانشجو امتحان گرفت

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۳

سلام، در دانشگاه ما استاد یکی از درس‌ها برای آسون شدن کار خودش از ارشدهای اون رشته استفاده می‌کنه. یکی از ارشدها خیلی خیلی دانشجو رو اذیت میکنه چون امتحان شفاهی، هیچ مدرکی نمی‌مونه. این خانم از من امتحان گرفت و گفت که پاس میشی چون تمام سوالاتش رو هم جواب دادم با وجود اینکه سوالات غیر معقولی پرسید. بعد که نمرات اومد برای من نمره هشت رد کرده بود. به حدی حالم بد شد که امتحان فردا رو می‌تونستم بیست بشم اما ۱۳ شدم و چون ترم سنگینی داشتم به خاطر یک نمره کمتر مشروط شدم. این خانم این کار رو با چند نفر دیگه کرده اما به استاد می‌گیم استاد قبول نمی‌کنه، من می‌تونم این شکایت رو از طریق کلانتری پیگیری کنم؟ چون دوترم همین آدم درحالی که بیست می‌شدم نمره منو ۸ رد کرد
و بعید می‌دونم استاد به خاطر اینکه برای خودش بد نشه اجازه بده از حراست کاری یا امور دانشجویی کاری کنیم.

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با آموزش دانشگاه مراجعه کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که با این تفاسیر بایستی از آموزش دانشگاه این مساله را پیگیری نمایید.

با سلام شما بایستی اگر نارضایتی یا اعتراضی دارید به واحد آموزش و سپس به آموزش واحد مرکزی مراجعه کنید ،

سلام این موضوع مربوط به دانشگاه است لذا از از آموزش دانشگاه پیگیری نمایید

سلام موضوع را از آموزش دانشگاه پیگیری نمایید.

سلام ازطریق آموزش دانشگاه پیگیری کنید

با سلام
جرمی به وقوع نپیوسته که طرح شکایت امکان پذیر باشد. بهتر است موضوع را از طریق آموزش دانشکده و معاونت آموزشی دانشگاه پیگیری کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط