امکان شکایت از پدر بابت استرداد خودرو، مدارک و لوازم تعمیرگاه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۳

سلام وقت بخیر، بنده ۳۵ سال سن دارم و نزدیک به هشت ساله که ازدواج کردم. یک تعمیرکار خودرو با چندتا شاگرد بودم البته این که میگم بودم الان تمام وسایلم و ماشین‌های بنده دست پدرم هست و کلیه لوازم هم همینطور. بذارین از اولش براتون بگم، الان حدود یک ساله که پدرم به هر دری میزنه تا من رو از بین ببره، سال گذشته به خاطر یک دعوا مالی افتادم زندان، چندتا از دوستام اومدن من رو با سند بیارن بیرون، پدرم نذاشت. تا من تونستم با تهدید آبروی خانوادگی، پدرم رو راضی کنم تا بیارتم بیرون، با هر کی مشکل پیدا می‌کنم پدرم خودش رو میندازه وسط و طرف رو به شکایت از من وادار میکنه، حتی پیشنهاد پول برای زندان انداختن من هم به دوستان نزدیکم داده.
من چند وقت پیش به یک مسافرت رفتم، وقتی برگشتم تمام لوازم، مدارک و ماشین‌هایی که داشتم رو پدرم از کارگاه بنده برداشته و نمی‌دونم کجا برده. حالا من سند ماشین‌ها به نامم هست و تمام لوازم داخل کارگاهم رو ازشون فاکتور دارم، فقط تنها مشکل اینجاست که قرارداد کارگاه به نام پدرم بوده. الان می‌تونم وسایلم رو با شکایت پس بگیرم؟ برای پدرم خیانت در امانت بزنم؟ ممنون میشم جواب بدین.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، بهتر است از طریق طرح دعوای حقوقی استرداد اموال منقول به استناد اسناد و فاکتورهای موجود ، موضوع را به نتیجه برسانید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بستگی دارد اگر وسایل به عنوان امانت نزد پدرتان سپرده شده است تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید درغیراین صورت سرقت یا دعوای حقوقی استرداد مطرح کنید

سلام .چنانچه دلیل اثباتی در اینخصوص دارید طرح شکایت مبنی بر خیانت در امانت و استرداد مال بصورت حقوقی مطرح نمایید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که چنانچه توانایی اثبات امانت بودن را دارید می‌توانید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید، در غیر اینصورت مساله را حقوقی پیگیری کنید.

سلام اگر وسایل امانت بوده خیانت درامانت ودرنهایت سرقت شکایت کنیدحقوقی هم استرداد اموال طرح دعوی کنید

سلام.بعید بنظر می رسد جنبه کیفری نتیجه دهد.داداخواست استرداد لوازم خودرو مطرح و فاکتور ضمیمه گردد

با سلام
چنانچه اشیا مزبور نزد پدرتان امانت بوده طرح شکایت با عنوان خیانت در امانت امکان پذیر می باشد والا موضوع مشمول عنوان سرقت تعزیریست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط