امکان شکایت با وجود یک مشکل در وب سایت

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۷۱ #58010720

سلام
من برنامه نویس وب هستم یک برنامه طراحی کردم. (به صورت انفرادی) و میخوام برای فروش به صورت عمومی قرار بدهم. از جایی که هیچ وقت امنیت ۱۰۰% نیست و ممکنه در برنامه ای من نوشتم باگ وجود داشته باشد.
میخواستم ببینم برای مثال شخصی برنامه را از من میخرد روی سایت اجرا میکند بعد از ۶ ماه یک سال وب سایت او دچار مشکل می شود.
(من باگ رو رفع کنم ولی چون بخاطر اینکه برنامه من این باگ رو داشته هک شده وب سایتش)
می تواند از بنده شکایت کند؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در قرارداد تمامی شرایط را ذکر نمایید. ضمن اینکه اگر باگ عمدی باشد مسئولیت مدنی پابرجاست

درود اگر عمدی در کار نباشد قابل تعقیب کیفری نیستید اما اگر بخاطر کم دانشی یا اهمال شما باگ صورت گرفته باشد می توانندمطالبه خسارت نمایند

سلام میتوانید در قرارداد فی مابین از خود رفع مسئولیت کنید تا بعدا مشکلی برای شما ایجاد نشود.

از نظر کیفری مسئولیتی ندارید؛ مگر اینکه عمدا در برنامه باگ قرار داده باشید. از نظر حقوقی نیز در صورتی مسئول هستید که در قرارداد ذکر شده باشد، در غیر این صورت خسارت وارده به هرکسی منتسب باشد، خودش مسئول جبران خسارت خواهد بود.

سلام میتونید تو قرارداد ذکر کنید که تا فلان تاریخ ضمانت میکنید و یا هر گونه دچار عیبی شود رفع عیب خواهد شد

درود اگر در قرادادرفع مسئولیت کنید پیگیری قانونی ندارید

با سلام
در این موارد بسته به توافقی دارد که در متن قرارداد قید شده باشد و میتوانید با توافق و تراضی طرفین ، هر انچه را که مد نظرتان باشد و طرف قرارداد هم موافق ان باشد در قراردادتان ذکر نمایید