امکان شکایت و طرح دعوی بابت عدم انجام تعهد زوجه

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۹ #97792496

با سلام، بعد از عروسی مشخص شد که زوجه قبلا ازدواج کرده و دوشیزه نبوده و برای حفظ آبرو با زوجه همکاری گردید و قرار بوده که بعد از طلاق یک مبلغی به من برگرداند و این در حالی می‌باشد که خانواده زوجه اطلاعی از موضوع نداشتند و خود زوجه برای حفظ موضوع مهریه رو اجرا گذاشتند الان بقیه مهریه رو بخشیده ولی یک مقداری پول بهش بخشیدم ولی بقیه پول را ندادند. آیا در قانون بعد از طلاق راهی هست که اگر همکاری نکند از طریق دادگاه شکایت کرد؟ چون با هم شفاهی توافق کردیم و با چه موضوعی باید درخواست بدهم؟ ممنونم از پاسخ‌گویی.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود، نیاز به بررسی و ارائه اطلاعات بیشتر است.

امر تخصصی نیازمند حضور وکیل دادگستری می باشد.
درصورت تمایل با بنیاد وکلا همکاری نمایید

سلام چنانچه ادله ی کافی داشته باشید میتوانید اقدام نمایید.

سلام

حسب توضیحات ابتندا باید وقوع توافقات اثبات گردد

با سلام می‌توانید با دلایل و خود اثبات نمایید

با سلام، اگر مستنداتی که دلالت بر اثبات توافق شفاهی فی مابین می باشد در دست دارید، اقدام نمائید.

سلام
باید نسبت به اثبات توافق شفاهی اقدام کنید .