امکان صدور حکم محجوریت هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۷۲

ممنون ازپاسخگویی و لطف همه وکلای ارجمند،
اگر گواهی آلزایمر و عکسهای Mri شخص مورد بررسی برای محجوریت،از طرف پزشک معتبر درآن شهر تایید شده باشد...امکان صدرو حکم محجوریت بالاست؟ یا به پرسش های انجام شده از شخص محجور و طرفین دعوی هم در روز کمیسیون بستگی دارد؟؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، صدور حکم محجوریت تنها به نظریه پزشکی قانونی وابسته است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

در این مورد نظر پزشکی قانونی و تشخیص دادگاه ملاک هست لیکن مدارک پزشکی بیمار نیز بعنوان مستنداتی معتبر همیشه تعیین کننده بوده و هست

در نهایت پزشکی قانونی است که نظر نهایی را اعلام می کند لکن سوابق پزشکی و نظر پزشک معالج در صدور نظریه پزشکی قانونی مؤثر است

باسلام مدارک ومستندات شما قابل ارائه است اما نظر نهایی را دادگاه اعلام خواهد نمود.

با درود
گرچه نظر پزشک قانونی (کارشناس) اماره تلقی می‌گردد لیکن، بدان ترتیب اثر داده و مطابق آن حکم حجر اصدار می‌یابد. (اگر پزشک قانونی تایید کرده باشد)

سلام و درود
اظهارنظر در این خصوص با پزشکی قانونی و نظر مرجع قضایی است
در صورت تایید پزشکی قانونی بله
موفق و موید باشید

با سلام
عکسها و مدارک پزشکی میتواند جزء قرائن باشد
در هر صورت مرجع رسیدگی کننده شخص مورد مورد نظر را جهت معاینه به پزشکی قانونی معرفی میکند
دادگاه نیز در این خصوص بررسی و تحقیقات لازم از شخص محجور و یا از سایر مطلعین را انجام میدهد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط