آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
عرض سلام و ادب، پدر اینجانب رزمنده دوران جنگ هست و دارای پرونده جانبازی است که در سال ۹۸ با شرکت در کمیسیونهای پزشکی شورای عالی نیروهای مسلح، پروندهاش تکمیل و جهت صدور نتیجه به بنیاد شهید کشور واقع در تهران ارسال شده ولی با گذشت ۶ سال هیچ جوابی ندادن متاسفانه. خواستم بپرسم آیا قابلیت این رو داریم شکایتی تحت عنوان "الزام به اعلام نتیجه و پاسخ دهی" به دیوان عدالت اداری بدهیم و از بنیاد شهید کشور شاکی باشیم به دیوان عدالت اداری؟ یا این شکایت فاقد وجاهت قانونی هست و ترتیب اثر داده نمیشه به چنین شکایتی؟ ممنون میشم راهنمایی کنید یا اگر طرق قانونی خاصی میشناسید بگید! متاسفانه خود بنیاد شهید پاسخگو نیست.
سلام و عرض ادب
شکایت از سازمان بنیاد شهید در دیوان عدالت اداری زمانی ممکن است که بنیاد پاسخی به شما ارایه بدهند که مطلوب شما نباشد. در فرض حاضر که آن سازمان از ارایه پاسخ خودداری می کنند می توانید موضوع را به طور مثال از ریاست یا سرپرستی سازمان یا از واحد نظارت (حفاظت سازمان) پیگیری نمایید.
با درود و احترام
دوست عزیز از آنجائیکه چنین عنوانی که شما میفرمایید جهت اعلام شکایت وجود ندارد لذا ابتدا درخواست خود را به صورت کتبی به سازمان مربوطه اعلام نمایید و در صورت عدم پاسخگویی از طریق سازمان بازرسی کل کشور موضوع را مطرح و پیگیری نمایید .
به استناد تبصره ۴ ماده ۱۶ قانون دیوان عدالت اداری طی درخواستی از مرجع مربوطه تقاضایی رسیدگی اعلام نتیجه نماید ،رسید آنرا تحویل بگیرید اگر ظرف سه ماه پاسخ شما داده نشد یا نسبت به پاسخ ارسالی اعتراضی دارید امکان طرح دعوا در دیوان عدالت اداری وجود دارد تبصره چهار جهت اطلاع_(تبصره ۴ (الحاقی ۱۴۰۲/۰۲/۱۰)- دستگاه ها و مامورین موضوع بندهای (۱) و (۳) ماده (۱۰) این قانون مکلفند هر گونه تصمیم و اقدام قطعی خود را که در مورد اشخاص ذینفع اتخاذ مینماید، به آنها ابلاغ کنند. در مواردی که اشخاص ذینفع تقاضای انجام امر اداری یا خودداری از انجام آن را دارند، ابتدا باید تقاضای خود را به دستگاه مربوط ارائه دهند و آن دستگاه مکلف است ضمن ثبت درخواست و ارائه رسید، حداکثر ظرف سه ماه به صورت کتبی پاسخ قطعی را (نفیا یا اثباتا) به ذینفع ابلاغ نماید مگر اینکه در سایر قوانین ظرف زمانی معینی برای پاسخگویی دستگاهها و مامورین مذکور مشخص شده باشد یا فوریت موضوع، اقتضای زمان کوتاهتری را داشته باشد.
چنانچه با انقضای مهلت مذکور، آن دستگاه از ابلاغ پاسخ مقتضی خودداری نماید، ذینفع میتواند با رعایت مواعد مذکور در تبصره (۳) این ماده از زمان انقضای مهلت پاسخ و معاذیر قانونی یا شرعی، در دیوان طرح شکایت کند.
عدم پاسخگویی و استنکاف از ثبت درخواست و ارائه رسید به اشخاص متقاضی، تخلف اداری محسوب میشود و چنانچه شاکی خواسته خود را از طریق اظهارنامه قانونی یا طرق قابل اثبات دیگری به دستگاه ذیربط ارسال نموده باشد، مبدا محاسبه مهلت مقرر از زمان وصول این درخواست میباشد)