🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان طلاق با صورتجلسه تهدید زوج و عدم امنیت جانی زوجه

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۸۱

طی یک دعوای شدید، همسرم با چماق به سمتم دوید و شدیدا تهدید به کشتن من کرد، خانواده‌ام جلوش رو گرفتن، پلیس ۱۱۰ آمد و صورتجلسه کرد مبنی بر فحاشی و تهدید و عدم امنیت جانی.
واقعا می‌ترسم به منزل برگردم. اگر جهیزیه را جمع کنم و به منزل پدرم برم ممکنه علیه من حکم عدم تمکین صادر بشه؟ واقعا نمی‌دونم چه کار کنم! قصد اقدام برای جدایی دارم‌. لطفا راهنمایی کنید، از شدت اضطراب مستاصل شدم. خانواده‌‌ام هم که شاهد اون تهدیدها بودن شدیدا مضطربن و میگن می‌ترسیم بلایی سرت بیاره.

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باتوجه به این درگیری و اتفاقات پیش آمده در صورت اثبات و شکایت شما دعوای تمکین وی رد میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام
جای نگرانی نیست با موارد مطروحه و اثبات آن می توانید دادخواست طلاق (شروط ضمن عقدنامه) مطرح نمایید.
در خصوص توهین و تهدید ایشان نیز با استناد به صورت جلسه و شهادت شهود دعوای کیفری مطرح نمایید.

با سلام
شما اگر بتوانید سوءرفتار و ضرب و شتم ،تهدیدهای جانی صورت گرفته از ناحیه همسرتان را اثبات نمایید با تحقق شروط ضمن حق ، تقاضای طلاق می تواند بکنید
ضمن اینکه اگر زندگی در منزل مشترک متضمن خوف و ضرر جانی و نفسی و حیثیتی برای شما باشد میتوانید تمکین نکنید

با سلام جای هیچ گونه نگرانی نیست اکنون در دادگاه ها طلاق از ناحیه زوجه راحت تر شده و عدم امنیت جانی و کراهت طرفین از یکدیگر دلیل کافی بر این امر می باشد .

سلام برای اقدامات صورت گرفته اقدام به شکایت کیفری نمایید وپس از آن درصورتیکه رای به نفع شما صادرشد به استناد آن میتوانید دادخواست طلاق عسروحرجی تنظیم نمایید

بابت اقدامات انجام شده از ایشان شکایت کیفری کنید تا بتونید در دادگاه طلاق هم ازش استفاده کنید

با سلام در خصوص تهدید و اتفاقات پیش امده از ایشان شکایت نمایید تا در دعوی تمکین بتوانید استناد نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط