🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان محدود کردن استفاده از دسته‌چک توسط برادرم

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵

برادرم کسب و کاری راه انداخته است با گردش مالی حدود ۲۰۰-۳۰۰ میلیون تومان در ماه و ۲۰-۳۰ میلیون تومان. ایشان از بانک دسته چکی ۵۰ برگی گرفته است و در حالی که نیازهای مالی معمولی‌اش حداکثر ۲۰۰ میلیون تومان پول است، حدود ۳ میلیارد تومان چک بی محل کشیده است. برای پر کردن منابع رفته است از نزول خوری پول گرفته با بهره حدود ۷ درصد در ماه و ۲ میلیارد از این چک را در قالب ۴ چک صیادی داده است به ایشان. مادرم با اطمینان از این که ایشان نمی‌تواند این پول را بدهد و به سرعت بهره پول بالا می‌رود، رفته با واسطه نزول خور صحبت کرده که ما بدهی‌اش را بدهیم. ما الان دسته چک را از برادرم گرفته‌ایم. ۲۵ چک استفاده نشده دارد. ۴ چک قبلی نزول خور دست ماست که طی مذاکراتی داده‌ایم و یک ماه مهلت خریده‌ایم و ۴ چک دیگر داده‌ایم به مجموع حدود ۲ میلیارد تومان. در ته چک‌ها ۱ میلیارد تومان دیگر هم چک کشیده شده هست که نمی‌دانیم برای کیست و مهلتش برای ماه خرداد است. خودش گفته است که حالا که دسته چک‌اش را برداشته‌ایم، اعلام مفقودی خواهد کرد و دوباره دسته چک می‌گیرد! ما چه کار می‌توانیم بکنیم که ایشان دیگر نتواند دسته چک بگیرد؟ چه بشود دیگر بهش دسته چک نمی‌دهند؟
آیا می‌توانیم با رئیس همان شعبه صحبت کنیم و آیا کمکی می‌کند که دیگر دسته چک به ایشان ندهند؟ احتمال بسیار ضعیفی وجود دارد که ما بتوانیم از برادرم چک با مبلغ بالا بگیریم و خودمان برگشت بزنیم. آیا این کمکی می‌کند؟ می‌خواهیم حسابش بسته نشود، ولی دیگر نتواند فعلا دسته چک بگیرد! برگشت بزنیم حساب‌هایش هم بسته می‌شود؟ می‌خواهیم حسابش بسته نشود که هم خیلی لج نکند و هم بتواند کارهای معمولش را انجام بدهد.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما،
خیر قانونا شما چنین امکانی ندارید و هیچگونه نمیتوانید جلوی ایشان را بگیرید و بلکه ایشان میتواند از شما بابت گرفتن دسته چکش شکایت کند. در صورتی که چک های ایشان برگشت بخورد خود به خود حساب هایش مسدود میشود و قطعا محدودیت برای گرفتن دسته چک هم برای ایشان ایجاد خواهد شد. موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط