🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان مسدودی حساب و توقیف اموال موجر بابت پول رهن

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۰

سلام خسته نباشید، موعد قرارداد اجاره تموم شده بود و موجر پول نداشت و خونه هم اجاره نرفته بود. بنده تخلیه کردم و پشت قولنامه در بنگاه با ذکر تحویل سالم تمامی موارد به موجر کلید خونه رو با ذکر کلمه امانی به ایشون تحویل دادم و نوشتیم اگر تا ۴۰ روز پول رو پس نده یا خونه اجاره رفت، پول رو نده، باید روزی فلان قدر خسارت بده و بنده هم هر اقدام قانونی می‌تونم بکنم. الان نزدیک ۴۰ روز شده و بنده یک اظهارنامه هم ارسال کردم، می‌تونم مستقیم برم دادگاه و درخواست مسدودی حساب یا توقیف اموال بدم؟ بابت اون مهلت دیگه نمی‌خوام به حل اختلاف بره و طول بکشه، مبلغ ۱۰۰ میلیون هست.
سوال دوم: چون نوشته بودم کلید امانی نزد مالک هست و قبل از تحویل خونه به مستاجر جدید پول من رو باید بده. اگر خونه اجاره بره و پول من رو نده، می‌تونم بابت خیانت در امانت شکایت کنم؟
چون خودم رفتم شهرستان و نبودم که بخوام در رو باز کنم برای بازدید.

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی توصیه می‌شود دادخواست مطالبه وجه دهید.

سلام داده.است مطالبه وجه را مطرح نمایید.

سلام توصیه می شود دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

سلام دادخواست مطالبه وجه بدهید خیانت درامانت مصداق ندارد

سلام، بابت مبلغ ودیعه و خسارت خود می توانید دادخواست مطالبه وجه همراه با تامین خواسته در دادگاه مطرح کنید.
تحویل کلید به موجر با توصیف فوق الذکر از مصادیق خیانت در امانت نمی باشد.

با سلام
خیر بدون طرح دعوا امکان انسداد حساب یا توقیف اموال وجود ندارد. خیانت در امانت نیز به وقوع نپیوسته است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط