🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان مطالبه قولنامه ماترک و ادعای تردید و جعل

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۶

سلام، برادربزرگ من هنگام تقسیم ماترک پدرمان دو سه قطعه از اراضی را ادعا کرد که پدر به او منتقل کرده و داخل ترکه حساب نکرد و بقیه اموال را به صورت صلحنامه تقسیم کردیم، ولی ایشان هیچوقت قولنامه را نشان نداد و کسی هم ندیده. اگر پدر به او زمین می‌داد ما باخبر می‌شدیم. اکنون میگم قولنامه کجاست؟ میگه برو هر کاری می‌توانی بکن. حالا چگونه باید پیگیر حقم باشم؟ تشکر.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
می توانید در خصوص اموال باقیمانده درخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

با سلام
در مورد اموالی که تقسیم نشده است درخواست تقسیم ترکه مطرح کنید و ایشان می بایست به دادگاه مبایعه نامه ارائه دهد.

با سلام
می توانید نسبت به املاکی که موضوع تقسیم نامه نبوده دادخواست تقسیم ترکه مطرح کنید و برادرتان می بایست مالکیت خود را به اثبات برساند.

سلام نسبت به اموال متنازع فیه درخواست تقسیم ترکه بدهید ایشان دلیل مالکیت خودرا باید ارائه دهند

درود بر شما دوست عزیز.....با ذکر مابقی اموال مورد نظر تقاضای تقسیم ترکه نمایید ‌..ایشان باید ادعای مالکیت خود را ثابت نمایند

با سلام
نسبت به اموالی که تقسیم کردید، تقسیم معتبر است .
منتهی نسبت به قطعات مورد نیز از جهت سهم الارث ادعا نمایید و آنها را داخل در ترکه معرفی کنید ، در این صورت ایشان اگر اسنادی دال بر مالکیت داشته باشند باید ارائه دهند و گرنه بعنوان ماترک لحاظ خواهد شد

سلام ایشان باید ادعای خود را ثابت نماید و دلیل ارایه دهد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط