🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان مطالبه وجه و انسداد کارت ملی شخص واسطه

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۷

من برای خرید وام به شخص واسطه‌ای پول ریختم، ۶۵ میلیون به حساب خانم این آقای واسطه و گفتن وام گیرنده منصرف شده از فروش وام، الان این آقا ۲۶ میلیون به من پس ندادن، یک‌سال شده، جایی شنیدم که پول به حساب دادگاه ریخته بشه میشه کارت ملی فرد رو بست، آیا ممکنه؟ راه دیگری هست که سریع پول رو بگیرم؟ چقدر این کارها طول میکشه؟ ممنونم به همه سوالات پاسخ بدین.

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اصولا برای این موارد کد ملی مسدود نمی شود مطالبه وجه و تامین خواسته راه بهتری است

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

انسداد کارت ملی امکانپذیر نیست.دادخواست مطالبه وجه بدهید.

با سلام
خیر امکان مسدودی کد ملی در حال حاضر وجود ندارد ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه دهید

سلام خیر با توجه به بخشنامه جدید انسداد کدملی ممکن نیست،در ابتدا اظهارنامه ای خطاب برای ایشان ارسال و در صورت نتیجه دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

باسلام در حال حاضر امکان مسدودی کد ملی اشخاص نیست علی ایحال بدوا اظهارنامه ارسال نمایید در صورت عدم نتیجه دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

با سلام
با توجه به بخشنامه ای که اخیرا صادر شده است امکان مسدودی کد ملی شخص وجود ندارد لذا جنابعالی بدوا اظهارنامه ارسال کنید و در صورت عدم توجه ، دادخواست مطالبه مطرح نمایید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که در حال حاضر انسداد کد ملی صورت نمی‌پذیرد، بدوا اظهارنامه ارسال دارید، چنانچه مراد حاصل نشد اقدام به طرح دادخواست مطالبه وجه نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط