🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان مطالبه وجه چک برگشتی و خسارت تاخیر از انتقال دهنده چک

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۰

با سلام، من یک چک بانکی صیادی از کسی که برایش کار کردم گرفتم، چک پاس نشد و برگشت خورد و طرف هم تلفنش خاموشه و اثری ازش نیست. با طرفی که چک را دریافت کردم یک قرارداد کلی نوشتیم که اگر هر چک یا رسیدی برای تسویه حساب داد و پاس نشد، خودش باید پاس کند و وجه التزام هم بپردازد، البته وی پشت چک را امضا نکرده و چکی که به من انتقال داده از طرف برادرش به من انتقال داده شده و اون هم چک با واسطه بهش رسیده و منتقل شده. حال با توجه به پاس نشدن چک و وجود توافقنامه کلی ضمانت و این که پشت چک توسط مشتری من امضا نشده و چک توسط برادر مشتری که پس از دو انتقال قبل از وی به من انتقال داده شده، می‌توانم به جای صاحب اصلی چک که ظاهرا اثری ازش نیست، مطالبه وجه چک و خسارت یا وجه التزام را از مشتری‌ام بگیرم؟ ممنون.

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بایستی به طرفیت صادرکننده دادخواست خود را مطرح بفرمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

با سلام
شما باید دادخواست به طرفیت صادر کنندبدهید صادر کننده خود مسؤل تادیه و... می باشد

با سلام
در صورتیکه قراردادی بین شما و شخص ثالث منعقد شده باشد بدین مضمون که در صورت پاس نشدن چک ، ایشان متعهد به پرداخت وجه چک و وجه التزام خواهد بود چنین قراردادی طبق ماده ۱۰ قانون مدنی معتبر بوده و ایشان ملزم به ایفای تعهدات قراردادی می‌باشد لذا طرح دعوی علیه ایشان به استناد قرارداد فیمابین، برای شما وجود دارد

سلام به استناد قرارداد میتوانید به طرفیت اشخاص متعهد در قرارداد مطالبه وجه نمایید البته مبلغ طلب باید ذکر شده باشد بهتراست قرارداد به رویت برسد تا راهنمایی کاملتری صورت گیرد

سلام و احترام
خیر باید دادخواست خود را به طرفیت صادرکننده چک مطرح نمایید.

سلام خیر صادرکننده چک،مسئول پرداخت و خسارت تاخیر تادیه است.

با سلام
بایستی دادخواست چک‌را به طرفیت صادرکننده مطرح کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط