امکان، نحوه و شرایط تغییر نام از جلیل به امید

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۲ #82701149

سلام وقت بخیر، امکان تغییر نام جلیل به امید وجود دارد؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بله ابتدا از طریق اداره ثبت احوال سپس درصورت عدم موافقت دادخواست به دادگاه ارائه کنید

با سلام برای تغییر نام خود به اداره ثبت احوال مراجعه کنید در صورت عدم حصول نتیجه میتوانید دادخواست تغییر نام را مطرح نمایید

سلام بله باید دادخواست تغییر نام را به طرفیت ثبت احوال صادر کننده شناسنامه مطرح کنید

با سلام ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام و در صورت عدم افاقه به دادگاه مراجعه نمایید

با سلام بله ابتدا به ثبت احوال مراجعه نمایید در صورت عدم حصول نتیجه دادخواست مربوطه را تنظیم نماییدبهتر است دادخواست و دفاع توسط وکیل صورت بگیرید تا احتمال رسیدن به نتیجهه دلخواه بیشتر گردد.

سلام بله میتوانید دادخواست خود را برای تغییر نام در دادگاه مطرح نمایید.

سلام ابتدا ازطریق ثبت احوال اقدام کنید درصورت عدم نتجه دادخواست تغییر به دادگاه مطرح کنید