🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان نصب یک سقف کاذب بر روی یک سوم حیاط خلوت یک واحد وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۴۹۶

با سلام. آپارتمان ما در یک ساختمان 5 طبقه دوواحدی قرار دارد. یعنی مجموعا 10 واحد هستیم. نورگیری در وسط ساختمان وجود دارد که تمامی واحدها به آن پنجره دارند. کف نورگیر که یک حیاط 12 متری میباشد که بین دو واحد طبقه اول با یک دیوار جدا شده است و هر کدام از واحدهای طبقه اول یک حیاط خلوت اختصاصی 6 منری دارند. (این دیوار جز ساختمان است و در هنگام ساختن آپارتمان ایجاد شده است)
نحوه ی ساخت آپارتمان نیز بگونه ای است که مکان نصب کولر این دو واحد طبقه اول در همین حیاط خلوت تعبیه شده است. و هر کدام از این دو واحد درب ورودی به حیاط خودشان را دارند.
آیا ما امکان نصب یک سقف کاذب (از جنس کارتن پلاست که مانع نور نیست و شفاف است ) برروی یک سوم حیاط خلوت یک واحد وجود دارد؟ ( تنها دو متر از 6 متر را سقف بزنیم )این سقف را بر روی موتور کولر گازی میخواهیم نصب کنیم؟
آیا این کار غیر قانونی است ؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اینکه جزء مشاعات ساختمان میباشد لذا باید از واحدهای دیگر اجازه بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط