🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان و روند تغییر نام‌خانوادگی تغییر یافته توسط پدر

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۹۲

با سلام، پدر بنده فامیلی عوض کرده، ولی خودم قصد دارم که فامیلیم را به فامیلی پدربزرگم عوض کنم (البته قابل ذکر است که فامیلی مادری و پدریم یکی هست ولی پدرم عوض کرده). خواستم بدونم راحت عوض میشه چون از هر دو طرف فامیلی یکی هست و اینکه رویه درخواستش چطوری هست؟ ممنون از پاسخگویی.

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مراحل تغییر نام خانوادگی نیاز به پیگیری و ارائه مدارک از جمله استشهادیه و اعلام رضایت و موافقت اکثر فامیل با نام خانوادگی که شما می‌خواهید نسبت به آن اقدام کنید می‌باشد.
و پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدامی از طریق مشاوره تلفنی بنیاد وکلا با وکیل صحبت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
درخواست خود را ابتدا در اداره ثبت احوال مطرح کنید.

با سلام بدوا به اداره ثبت احوال منطقه مربوطه مراجعه نمایید در صورت لزوم امکان تعقیر نام خانوادگی از طرف دادگاه هم امکان‌پذیر می باشد

با سلام
ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه و درخواست تغیر را بیان نمایید در صورت عدم همکاری میتوانید از طریق مراجع قضائی بطرفیت اداره ثبت احوال اقامه دعوی نمایید

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که بایستی به ثبت احوال مراجعه و مساله را پیگیری نمایید.

با سلام به اداره ثبت احوال مراجعه بفرمایید

سلام میتوانید از طریق ثبت احوال محل صدور اقدام نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط