🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان و نحوه تعویض خودرو صفر کیلومتر بابت ایراد خاموش شدن

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۳

سلام، ۲۸ اسفند ماه خودروی اتوماتیکی از شرکت خودروسازی تحویل گرفتم. در زمان تحویل روی سوئیچ خودرو لیبل زده بودند که در حین تست خاموش می‌شود، من در زمان تحویل به مسئول نمایندگی گفتم که روی سوئیچ لیبل زدند و احتمالا ماشین اشکال فنی دارد، ایشان گفتند رفع شده و لیبل رو برنداشتند، خودرو را روشن کردند و من هم مدتی کنارش بودم که خاموش نشد و مشکلی هم نداشت. امروز (۵ روز بعد از تحویل) در بزرگراه در حال رانندگی بودم که ناگهان خودرو در حین حرکت خاموش شد وخداروشکر توانستم خودرو را کنترل کنم و در کنار بزرگراه پارک کنم. وقتی پارک کردم با اولین استارت خودرو روشن شد و من هم به منزل آمدم و اکنون مشکلی هم ندارد. خودروی بنده ۷۰ کیلومتر کار کرده و من واقعا دیگر جرات نمیکنم با این خودرو صفرکیلومتر رانندگی کنم چون ممکن است هر آن در حرکت خاموش شود و اگر این اتفاق در زمان سبقت بیفتد قطعا تصادف خواهم کرد. با نمایندگی تماس گرفتم و ایشان گفتند که اگر خراب بود نباید تحویل می‌گرفتی. من هم گفتم این عیب خودرو در زمان تحویل مشخص نبود و در کیلومتر ۷۰ این اتفاق افتاده و اکنون زیر بار نمی‌روند و می‌گویند خودرو در حرکت خاموش نشده و دروغ میگویی و احتمال داره با بررسی فنی هم نتوانند مشکل را پیدا کنند، چون این خاموش شدن حین حرکت کاملا اتفاقی است و معلوم نیست چه زمانی اتفاق می‌افتند. من می‌خواهم خودرو رو عوض کنند و یک خودروی دیگر به بنده بدهند. هنوز ۱۰۰ کیلومتر هم خودرو حرکت نکرده.
از وکلای گرانقدر خواهش دارم راهنمایی کنند که من چه اقدام قانونی می‌توانم انجام دهم؟ آیا نتیجه‌ای دارد؟ ۶۵۰ میلیون نقدا پرداخت کردم و ۳ ماه هم در نوبت بوده‌ام.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به خودرو ساز مراجعه کنید و عیب را مطرح کنید.بر اساس دوره ضمانت یا گارانتی مکلف به رفع عیب هستند . اگر رفع عیب شد که هیچ والا مورد شما جزو مواردی است که طبق ماده ۴ قانون حمایت از حقوق مصرف کننده خودرو از موارد تعویض خودرو می باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در ابتدا به هیات داوری ارجاع و در نهایت نظر هیات داوری قابل اعتراض در دادگاه

با سلام
جهت اظهارنظر بایستی قرارداد شما با شرکت خودروساز بررسی شود ولی اصولا بایستی از گارانتی جهت رفع ایراد استفاده نمایید و امکان تعویض خودرو وجود ندارد.

شایان ذکر است که ابتدا به ساکن اختلاف مربوطه به هیئت حل اختلاف موضوع تبصره ۲ ماده ۳ قانون حمایت ارجاع می‌شود باید از آن طریق ابتدا به ساکن پیگیری نمود

سلام مستند به ماده ۳ قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو مصوب سال ۸۶ عرضه کننده خودرو در دوره‌ای تحت عنوان دوره تضمین مکلف به رفع عیب خودروی ارائه شده بوده ابتدا در راستای احقاق حق خود پیشنهاد می‌شود که از طریق شورای حل اختلاف موضوع را تامین دلیل کنید سپس به طرفیت شرکت عرضه کننده دادخواست الزام به رفع عیب خودرو و پرداخت خسارات وارده و تامین خودروی جایگزین مشابه در فرضی که تعمیرات بیش از ۴۸ ساعت باشد بدهید

باسلام اگرخودرودارای ایرادوعیب پنهان بوده میتوانی معامله رافسخ نمایید البته متن قراردادفی مابین شماهم برای اقدام صحیح تعیین کنندست ولی اگردراین خصوص قراردادساکت بود،همان فسخ رابخواهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط