امکان و نحوه معافیت کفالت مادر با توجه به غیبت فرزند

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷ #45071413

بنده متولد ۱۳۶۰ هستم و سال ۹۲ فارغ‌التحصیل شدم. پدرم فوت شده و یک برادر ۴۰ ساله دارم که سالیان زیادی هست دارای بیماری دوقطبی و اعصاب و روان هست که به همین دلیل از سربازی معاف شد. یک‌بار تقاضای کفالت دادم که رد شد و پیگیری نکردم. در سه سال اخیر ایشون دوبار در مراکز اعصاب و روان بستری بوده‌اند و اخیرا از دادگاه حکم حجر ایشون رو گرفتیم. می‌خواستم ببینم با توجه به داشتن غیبت چطور برای معافیت کفالت مادرم اقدام‌ کنم؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می‌بایست ابتدا در خصوص غیبت تعیین تکلیف شود

سلام از ارگان مربوطه پیگیری نمایید احتمال ردشدن به دلیل غیبت وجوددارد

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که با عنایت به غیبت طولانی بعید است نتیجه حاصل شود.

با سلام میتوانید موضوع را پیگیری نمایید لکن حصول نتیجه قطعی نیست

با سلام
می توانید مجدد اقدام نمایید لکن با عنایت به غیبت طولانی مدت پذیرش آن بعید است.