🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان پیگیری جداگانه دیه از بقیه مجروحین قید شده در حکم

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۳۳

سلام، اگر در تصادف دو ماشین همه سرنشینان یکی از ماشین‌ها فقط یک حکم از دادسرا داشته باشند، می‌خواستم بدونم آیا فقط بابت همین مساله من می‌تونم جداگانه نسبت به دریافت دیه اقدام کنم یا باید منتظر باشم بقیه سرنشینان هم امکان حضور در دادگاه رو پیدا کنند؟ با توجه به نیاز مالی بنده اگر راهی باشه که من بتونم زودتر نسبت به دریافت دیه اقدام کنم سپاسگزار خواهم بود از راهنمایی شما.

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید درخواست اجرائیه بدهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام.به تنهایی می توانید نسبت به درخواست صدور اجرائیه اقدام نمایید

با سلام
چنین اقدامی منعی ندارد.

سلام

حسب توضیحات انجام چنین امری به نظر فاقد منع قانونی است

سلام و عرض ادب
حکم صادره اگرچه مشترکا اصدار یافته باشد لکن دیه هریک از سرنشینان به طور مجزا در حکم مشخص است و پس از صدور اجراییه، برای هریک از متعلقان دیه هم برگ ابلاغیه اجراییه جداگانه صادر و به ایشان ابلاغ میشود لذا شما به عنوان یکی از ذینفعان و محکوم لهم پرونده میتوانید نسبت به حکم، درخواست صدور اجراییه نمایید و سپس وفق ابلاغیه اجراییه که برای شخص شما در سامانه ابلاغ خواهد آمد، میتوانید برای دریافت سهم دیه متعلقه به خودتان وفق حکم و ابلاغیه اجراییه صادره اقدام نموده و منفردا به اجرای احکام مراجعه نمایید.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که پاسخ شما مثبت است و می‌توانید چنین کنید.

با سلام بله امکان‌پذیر می یاشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط