🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان کاهش نفقه تعیینی توسط کارشناس بابت وضعیت خانوادگی زوجه

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۹

سلام، نفقه من توسط کارشناس هر ماه ۳ میلیون تومان تعیین شده و زوج اعتراض کرده که شغلش کارمند و نظامی می‌باشد و حقوقش ماهانه ۱۱ میلیون تومان است و برای بیمه من از حقوقشان مقداری کسر می‌شود.( در حد ۳۰۰ الی ۴۰۰ هزار تومان)، آیا امکان دارد نفقه من کاهش پیدا کند؟ با توجه به اینکه بنده در خانواده‌ای با وضعیت مالی متوسط رو به پایین یا ضعیف هستم و تحصیلات بنده لیسانس است و محل سکونت هر دو در شهرستانی از استان خراسان شمالی می‌باشد.

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام امکان پیش بینی نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما، مستحضر باشید که وابسته به نظر کارشناس است لکن بعید است کم شود.

سلام خیر احتمال کاهش میزان نفقه ضعیف می‌باشد.

با سلام
حسب اظهارات امکان کاهش میزان نفقه به نظر بعید است

سلام نمیتوان به صراحت اظهارنظر نمود و بسته به نظر کارشناس می باشد

سلام میزان نفقه با توجه به شرایط زوج و زوجه تعیین می شود و اگر اعتراض وارد شود مجددا به کارشناسی ارجاع می شود اما تغییر میزان نفقه بعید بنظر می رسد.

سلام وقت بخیر اصولا اعتراض موثرواقع نشده ورای بدوی تایید می گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط