🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان اجاره دادن سالیانه مغازه سرقفلی با وجود حق انتقال سرقفلی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۶

سلام، مغازه‌ای رو طبق قانون روابط موجر و مستاجر سال ۵۶ به عنوان سرقفلی به مبلغ ۲۰ هزار تومن اجاره کردم و کلمه سرقفلی در آن قید شده، الان می‌خوام اجاره سالیانه بدم و حق انتقال سرقفلی رو هم دارم ولی حق انتقال اجاره سالیانه قید نشده، آیا می‌تونم اجاره سالیانه بدم؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باتوجه به قرارداد بایستی مطابق آن عمل شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام،در قانون روابط موجر و مستاجر سال ۱۳۵۶، مستاجر حق اجاره ملک به غیر را ندارد مگر با رضایت و اجازه مالک،لذا وفق مفاد قرارداد اجاره اقدام نمائید تا در آینده دچار مشکل نشوید.

سلام باید مطالبق قرارداد عمل نمایید‌.

با سلام
هرگونه اقدام شما بایستی مطابق با مفاد قرارداد فی مابین صورت گیرد‌.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که بایستی طبق قرارداد عمل نمایید.

درود
دعوای تجویز انتقال منافع مورد اجاره به دیگری مطرح نمایید

باسلام شما باید طبق حقی که موجر در وگذاری سرقفلی به شما داده شده سرقفلی را به غیر یا ثالث انتقال دهید در غیر اینصورت بعنوان تخلف از مفاد قرارداد موجر یا مالک می تواند حکم تخلیه شما را از محکمه تقاضا کند موفق باشید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط