انتشار تصاویر مستهجن دوست دختر در فضای مجازی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۰۹

خانمی قبلا به مدت 3 ماه با بنده جهت شناخت برای ازدواح در ارتباط بوده و حالا بعد از 5 سال رفته پیش دادستان شکایت کرده که تصاویر وی را بنده در گوگل منتشر کردم در حالی که بنده این تصاویر را اولین بار دیده ام. البته پلیس فتا IP کامپیوتری در استان دیگر را به عنوان کامپیوتری که تصاویراز طریق آن رو گوگل گذاشته شده به دادستان داده است.
دادستان به بنده گفت چون تخصص کامپیوتر داری این خانم را کمک کن و تصاویرش را از گوگل حذف کن
من در جواب گفتم این تصاویر را اولین بار است که می بینم و بنده هیچ سابقه خصومتی هم با ایشان نداشته ام ولی با پلیس سایبری تهران تماس می گیرم که حذفشون کنه و فردای اونروز پلیس سایبری حذفشون کرد حالا دادستان بدون هیچ دلیل و مدرکی قرار مجرمیت برای بنده صادر نموده است و گفته چون تو قبلا باهاش در ارتباط بودی و رفتی حذفشون کردی مجرم هستی و من هم شدم آش نخورده و دهن سوخته!
الان در پرونده هیچ مدرکی دال بر اینکه جرم منتسب به اینجانب باشد وجود ندارد و در کیفر خواست نوشته بنابر عقیده دادستان محترم و انکار بلا وجه ظن متهم مربوطه مجرم است.
حال در دادگاه بدوی من چکار کنم؟ چه بگویم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مدارک محکمه پسند دال بر انتشار عکس ها توسط شما وجود ندارد به چه جرمی شما را محکوم کرده اند؟ پیشنهاد میشود که حتما یک جلسه با وکلای یاسا مشورت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط