🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

انتشار مطالب مبتذل در سایت های مختلف جزء جرائم غیر قابل گذشت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۷۶

سلام
ببخشید من سایتی داشتم که در اون فیلم و سریال قرار داشت
ایرانی خارجی کره ای و...
والبته سایت در ستاد ساماندهی نیز ثبت بود که اگر مطلبی خلاف قوانین منتشر شد بتونم اونها رو حذف کنم
و تمام ایمیل هایی که در زمینه حذف مطالب از طرف کارگروه مصادیق ارسال میشد را نیز انجام دادم و این مطالب را حذف کردم
اما حالا برای من پرونده ای در زمینه نشر محتوای مبتذل باز کردن و در ابتدا پلیس فتا و سپس شعبه یک بازپرسی ناحیه ۳۱ تهران منو احضار کردن
که در هر دو این ها من به این موضوع اشاره کردم که مطالبی که از اونا برای من پرونده سازی شده را حذف کردم و تابع قوانین بودم و به همین دلیل در ستاد ساماندهی با مشخصات حقیقی خودم سایت را ثبت کردم که البته در دادسرا از من ضامن خواستند

میخواستم بدونم سرانجام این پرونده چی هست و نهایتا چه حکمی برای من صادر میکنن و آیا این پرونده سازی جدا از اینکه رای دادگاه چی باشه برای من سابقه کیفری حساب میشه یا نه

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در این موارد نیز در صورتیکه مرتکب کار خلافی نشده باشید تبرئه خواهید شد و در غیر این صورت ضمن تذکر ملزم به پرداخت جزای نقدی میشود و سوء پیشینه ای نیز برای شما منظور نخواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط