انتقال حقوق قانونی دارنده چک پس از برگشت چک به شخص دیگری

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۶

با عرض سلام حضور وکلای محترم و گرانقدر، شخصی یک فقره چک را که خود برگشت زده و گواهی عدم پرداخت آن را به نام خودش گرفته و به بنده داده است. چک ۴ سال پیش به دلیل اعلام مفقودی صاحب چک برگشت خورده و کسری موجودی هم داشته است. البته اعلام مفقودی صاحب چک بی‌دلیل بوده و در این ۴ سال هیچگونه شکایت کیفری هم از دارنده انجام نداده و در عوض از دارنده برای پرداخت مهلت خواسته است. با توجه به توضیحات فوق، دارنده فعلی چک اینجانب می‌باشم و چنانچه بخواهم برای وصول چک علیه انتقال دهنده و صادر کننده اقدام نمایم موضوع اعلام مفقودی صادر کننده چک در گواهی عدم پرداخت مانع اقدام من خواهد شد؟ و اگر چنین باشد چه اقدامی می‌بایست انجام دهم؟
با تشکر.

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

به نظر امکان مطالبه را دارید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
حسب توضیحات میتوانید مطالبه دهید

با سلام
حسب توضیحات ارائه شده ، در حال حاضر مشکلی جهت مطالبه وجه چک وجود ندارد

میتوانید از صادرکننده چک و ظهرنویس آن مطالبه نمایید و منع قانونی وجود ندارد.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که با این تفاسیر منعی برای مطالبه وجه آن توسط شما وجود ندارد.

با سلام
خیر حسب توضیحات و با توجه به عدم طرح شکایت توسط صادرکننده، شما منع قانونی جهت اقدام ندارید.

سلام.می توانید وجه آن را از صادر کننده مطالبه کنید.منع قانونی ندارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط