انتقال حواله خودرو به زوجه و محاسبه مابه‌التفاوت قیمت بازار بابت مهریه

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۲۴

با سلام، خانمم بابت مهریه از طریق اداره ثبت، حواله خودروی ثبت نامی‌ام را که فقط وجه اولیه آن توسط بنده واریز شده بود توقیف نموده و از اداره ثبت، صدور دستور ویرایش قرارداد و انتقال حواله مذکور به نام خود را درخواست کرده است تا خودش نسبت به تکمیل وجه و تحویل خودرو اقدام کند. با توجه به اینکه قیمت کارخانه و بازار چیزی در حدود چهارصد میلیون تومان است، آیا در صورت انتقال حواله به ایشان، امکان کسر مابه‌التفاوت قیمت کارخانه و بازار از دین مهریه خواهد بود؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
انتقال حواله غیرقانونی می‌باشد و امکان‌پذیر نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که چنین محاسبه ای امکان‌پذیر نیست.

با سلام
خیر صرفا ارزش حواله و کارخانه این خودرو است و این محاسبه انجام نمی شود.

سلام در صلاحیت اداره ثبت نیست و دادگاه هم با توجه به اختلاف قیمت اصولا با آن موافقت نمی کند

سلام
از طریق اداره ثبت این امر ممکن نیست اما با توجه به اینکه خود حواله بدون در نظر گرفتن مبلغ واریزی نیز در بازار دارای ارزش ریالی می باشد می توانید در صورت ادامه کار و رفتن پرونده به دادگاه خانواده این مطلب را هم جهت بخشی از مهریه با جلب نظر کارشناس بخواهید که محاسبه که و منظور شود

سلام خیر چنین امری امکانپذیر نیست

سلام. گرچه حواله خودرو به نام شما صادر شده و این حواله در بازار قابل خرید و فروش است و ارزش ریالی دارد، اما به علت غیرقانونی بودن خرید و فروش حواله خودرو، در دادگاه نیز قابل استناد نیست. در موردقیمت خودرو هم چون هنوز خودرویی وجود ندارد نمیشود به اختلاف قیمت کارخانه و بازار استنادی داشت. البته باید دید انتقال حواله به نام ایشان از لحاظ نوع حواله شدنی است یا خیر.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط