🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

انتقال سرقفلی به صورت قانونی بدون حضور یا اجازه مالک امکان پذیر هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۸

با سلام
یک باب مغازه سرقفلی مربوط به پدر بنده بوده که ۱۵ سال پیش فوت شده و حدود ۱۵ سال است مغازه تعطیل میباشد.وراث مغازه ۱۱ نفر هستند. از طرف دیگر مالک مغازه نیز دو نفر بوده اند که فوت شده اند و وراث آنها به هیچ وجه حاضر به همکاری در فروش مغازه نیستند.ضمنا اجاره بهای سالیانه مالک طی این ۱۵ سال پرداخت نشده است.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدوا در خصوص عدم پرداخت اجاره سالانه ۱۵ ساله، باید دید که در واگذاری سرقفلی از پدر شما به آن دونفر چه شرایط یا ضمانت اجرایی درنظرگرفته شده است... شاید بتوان بر آن اساس قرارداد اجاره سرقفلی را فسخ نمود و مالکیت سرقفلی را مسترد نمود.
از طرفی برای فروش یا استرداد سرقفلی نمی توان مستاجر را مجبور به این امر نمود، بلکه هرگاه مستاجر قصد فروش داشت، مالک برای خرید اولویت دارد...
در هر حال برای هر اقدام قانونی در خصوص مورد خاص شما اقدامات ذیل را باید انجام دهید:
۱- گواهی انحصار وراثت پدرتان
۲- گواهی انحصار وراثت آن دو مستاجر متوفی (تا بتوانید علیه وراث شان اقامه دعوی نمایید)
۳- دادخواست صدور دستور فروش ملک از دادگاه بطرفیت وراث مستاجران متوفی

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط