🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

انتقال سند منزل متوفی با فرزندان توسط قیم و ممانعت زوجه متوفی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰

با سلام، برادر فوت شده و من قیم بچه‌هایش شده‌ام. می‌خواهم سند خانه آن مرحوم را به نام بچه‌هایش انتقال بدهم اما زن برادرم سند را نمی‌دهد. از چه راهی می‌تونم این کار را انجام بدم؟ ممنون.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دادخواست تقسیم ترکه را مطرح کنید . همچنین امکان دریافت گواهی حصروراثت و مراجعه به اداره ثبت و درخواست صدور سند بنا به سهم هریک از وراث نیز وجود دارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام همسر برادرتان جزء ورثه میباشند وبدون اذن ورضایت ابشان فروش وانتقال ممکن نیست

درود بر شما، همسر برادر نیز جزو وراث است، شما بایستی تقسیم ترکه مطرح کنید.

درود
همسر برادرتان جز وراث بوده و بدون رضایت نمی توانید سهم ایشان را به فرزندان منتقل کنید .

سلام، وقت بخیر می توانید درخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید.

باسلام،شما باید درخواست تقسیم ترکه دهید،و نیاز به سند ندارید،و نمیتوانید سند را بنام فرزندانش منتقل کنید چون همسرایشان هم از وراث می‌باشد.

ابتدا باید مراحل انحصار وراثت را طی کنید. این فرآیند شامل صدور گواهی انحصار وراثت است که سهم هر یک از ورثه (همسر، فرزندان و سایر وراث) را مشخص می‌کند سپس با مراجعه به اداره ثبت و با در دست داشتن گواهی انحصار وراثت درخواست الزام به تحویل سند را بنمایید اداره ثبت به ایشان ده روز مهلت میدهد سند را تحویل دهد در صورت ممانعت به نسبت سهم الارث ورثه سندمالکیت صادر میشود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط