🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

انتقال سند موتورسیکلت در صورتیکه فک پلاک شده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۹۹

سلام خسته نباشید.

سال 91 بنده یک موتورسیکلت به شخصی فروختم ، اون شخص وکالت رو به نام همسرش (خانمش) گرفت و فک پلاک کرد و پلاک موتورسیکلت ، کارت موتور و برگ سبز همان سال به نامش خورد ولی قرار شد بعد عید برای انتقال سند کارخانه موتورسیکلت اقدام کنه و دیگه نیومد تا امسال متوجه شدم موتور 6 بار خرید و فروش شده با قول نامه دستی و هنوز سند کارخانه به نام بنده است و پلاک به نام همسرش .

هنوز سند کارخانه موتوسیکلت به نام بنده است و اون شخص هیچ ادرس و شماره تماسی ازش ندارم

باید چیکار کنم قربان ؟
ممکنه شخصی که موتورسیکلت دستشه جرمی مرتکب بشه مثلا تصادف یا قتل و من درگیر این موضوع بشم ؟

و این فروش موتورسیکلت با قول نامه به 4 نفر بدون اطلاع مالکان اصلی وسیله مصداق فروش مال غیر هست یا خیر ؟

باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به اینکه پلاک تعویض شده است لذا جرمی به گردن شما نخواهد بود لذا اگر هر خریداری که خریده است آنرا به فرد دیگری فروخته است فروش مال غیر نخواهد بود و اگر وکالت داشته باشند میتوانید به نام آخرین فرد سند تنظیم کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط