🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

انجام کار اداری شخص دیگر با در دست داشتن کارت ملی آن شخص را چطور پیگیری قانونی نماییم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۷۶

سلام خسته نباشید
شوهر من و برادرش یکم شبیه هم هستند و چون شوهرم کارش اداریه و زیاد وقت نداره برادرش کارت ملی شوهرمو میگیره و جای اون هی چپ و راست از من شکایت میکنه و کارای اداری شوهرمو بجاش انجام میده ( با میل و رضایت شوهرم) . فقط من موندم این مراجع چرا متوجه نمیشن؟
من رفتم دفتر قضایی گفتم میخام بابت اینکارشون شکایت کنم گفتن همچین شکایتی با این عنوان نداریم وقتی که شوهرت خودش راضیه.
حتی من حقوق شوهرمو توقیف کرده بودم رفته اونم ازاد کرده!! تمام کارای قضایی برا طلاقمونو اون داره انجام میده فقط جلسه رسیدگی پیش قاضی رو خودش میاد
من چجوری بابت این موضوع شکایت کنم چه کاری از دستم برمیاد.؟؟؟

ممنون از راهنماییتون

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله ، حضور برادر شوهر شما بجای شوهرتان و اقدامات از طریق مراجع غیر قانونی میباشد اما شما نیز برای اثبات این امر بایستی دلیل و مدرکی ارایه نمایید مخصوصا اینکه اگر مطمئن هستید در کدام مراجع و برای کدام پرونده اقدام نموده میتوانید درخواست ارجاع امر به نظر کارشناسی برای تشخیص خط و امضا را تقاضا نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام و درود، در صورتی که برادر اخیر ‌خودش را به دلیل شباهت، متقلبانه معرفی‌ می کند عملی مجرمانه بوده و از طریق اثر انگشت قابل شناسایی می باشد؛ صرفا با داشتن وکالت محضری امکان پیگیری امور اداری دیگران وجود دارد؛ هم چنین وکالت در دعاوی صرفا با وکیل رسمی خواهد بود، می توانید ایراد عدم سمت نیز بگیرید؛ آرزوی بهروزی.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط