🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

انحصار وراثت به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۲

فرزند مجرد فوت شده ای دارای خودرویی با سند مالکیت بود... که دارای پدر مادر و خواهر است... ظاهرا بعد از فوت فرزند انحصار وراثت انجام نشده و بعد از ۹ ماه پدرش فوت میکند... حال خودرویی که به اسم فرزند هست چگونه تقسیم میشود... تمام دارایی به مادرش میرسد یا اینکه چون فرزند قبل از پدر خانواده فوت کرده, مادربزرگ پدری که در قید حیات است و خواهر این شخص نیز از وراث خواهند بود یا خیر?

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود در حقوق ایران هر شخص که در زمان فوت دیگری زنده باشد، از متوفی ارث می‌برد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

ابتدا خودرو به نسبت دو سوم در حق پدر و یک سوم در حق مادر تقسیم میشود . سپس دو سوم سهم الارث پدر به میزان یک هشتم در حق همسر ، یک ششم در حق مادر و الباقی در حق دختر قابل تقسیم است . به عبارت دیگر به مادر پسر متوفی یک سوم از کل خودرو بانضمام یک هشتم از دو سوم پدر متوفیه میرسد .

سلام دوست خوبم
ورثه فرزند فوت شده پدر و مادرش هستند
خواهر هیچ سهمی تا زمانی که پدر یا مادر زنده اند نمیبرد اما با فوت پدر سهم الارث پدر از ماشین فرزند بین دختر و مادر با تجه نصاب خاص خودش تقسیم میشود

با سلام و احترام
در حقوق ایران هر شخص که در زمان فوت دیگری زنده باشد، از متوفی ارث می‌برد. بنابر این چون ابتدا پسر فوت کرده، ورثه ی او از اموال او ارث می‌برند. ورثه ی پسر فوت شده حسب اظهارات شما پدر و مادر بوده اند که هر کدام سهم خود را می‌برند
پس از فوت پدر دارایی او بین مادرش ،دختر و همسرش تقسیم می‌شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط