🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اکنون با فوت پدرم و فروشندگان وکالتنامه از درجه اعتبار ساقط است یا سندیت دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۸

۴۰ سال پیش وکالتنامه محضری به پدرم داده شده است که زمینی را که خریده است به نام خود یا ورثه خود انتقال دهد. این انتقال سند انجام نشده است ایا اکنون با فوت پدرم و فروشندگان وکالتنامه از درجه اعتبار ساقط است یا سندیت دارد؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت بروز مشکل باید به طرفیت تمام وراث اقامه دعوا کرد.( حسب مورد اثبات مالکیت یا الزام به تنظیم سند )

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با فوت، وکالت منفسخ می شود لیکن خللی به عقد بیع وارد نمی کند.

سلام
با فوت یکی از طرفین قرارداد وکالت �الت نامه منتفی می‌شود و دیگر معتبر نیست ولی می‌تواند قرینه و دلیل بر صحت ادعای مالکیت پدر شما باشد

با سلام
برای اظهار نظر مناسب بایستی وکالت نامه رویت و مطالعه گردد تا از محتوای آن بتوان نظر قطعی را بیان نمود
اما در صورت کلی با فوت یاجنون هریک ازطرفین در عقد وکالت بلاعزل نیز ،وکالت باطل وبقای آن منتفی می شود
موفق باشید

باید خود وکالتنامه را مطالعه کرد. اما معمولا ساقط میشود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط