🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر ابروی فرد مصدوم سه بخیه بخورد چقدر دیه به ایشان تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۶۱

با عرض سلام و خسته میتونم مشاوره بگیرم ازتون راجع به این موضوع؟

مدتی پیش فردی با خصومت قبلی درگیری فیزیکی با دوست بنده رو شروع کرد و ضربات مشت بین آنها رد و بدل شد،بنده با توجه به مشاهده شی ای خارجی در دست حمله کننده که در آن لحظه احتمال میدادم شوکر یا چاقو باشد(که احتمالا گوشی موبایل بوده)نسبت به جدا کردن دو طرف کردم،اما فرد حمله کننده من رو چسبید و هل داد، من به زمین افتادم و وی روی من افتاد و شروع کرد به زدن من.
با توجه به اینکه فکر میکردم وسیله ی خطرناکی در دست دارد و چون به زمین افتاده بودم دست او در دید من نبود و امکان فرار هم نداشتم مجبور شدم لگدی به او بزنم تا مهاجم را از خودم دور کنم،
اما به واسطه ی لگد من ابروی مهاجم سه بخیه خورد.
مهاجم از دوست بنده که خصومت داشتند و دعوا را باهم شروع کرده بودند و ضربات مشت او باعث کبودی صورت مهاجم شده بود شاکی شد اما از من شکایتی طرح نکرد،لیکن دوست بنده از من میخواهد که در پرداخت دیه با او شریک شوم.
آیا در صورت نیاز بنده میتوانم دفاع مشروع خود را ثابت کنم؟
و اینکه دیه سه بخیه ابرو حدوداً چقدر است؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات دفاع مشروع بسیار دشوار میباشد و شرایطی نیز دارد لذا میزان دیه توسط گواهی پزشکی قانونی و دادگاه تعیین خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط