🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر از طریق حراست در اداره آن فرد پیگیری کنم، آیا ایشان را اخراج می کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۶

بنده بخواهم از کسی که با بنده رابطه نامشروع داشته و با تمایل دو طرف بوده شکایت نمایم، آیا مقدور است.
چند سوال برایم مهم است، جواب دهید ممنونم.
۱- نزدیک ۱۰ ماه است که قطع رابطه نموده‌ایم، تنها مدارک من اس ام اس و پیام های واتس آپ است. آیا با این مدارک می شود شکایت کرد؟
۲- با هم وعده ازدواج داده بودیم و ۳ سال باهم بودیم، از طریق تدلیس می توان شکایت کرد، فریب در ازدواج؟
۳- می توان درخواست مکالمات صوتی اون مدت را که با هم بودیم، بدهم؟
۴- آیا قاضی وقتی ۱۱ ماه گذشته واقعا پیگیری می کند؟
و اگر پیگیری کند چون من شکایت کرده‌ام و اونجا توبه کنم، حکم بنده چیست؟
آیا عفو خواهم شد؟
۵- و سوال آخر، اگر از طریق حراست در اداره آن فرد پیگیری کنم، آیا ایشان را اخراج می کنند؟
این خیلی مهمه، ممنونم جواب بدهید.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصولا در بحث روابط نامشروع تحقیقات محدود به ادله شما میباشد و در صورت اثبات جرم هر دو محکوم به شلاق میشوید و پس از محکومیت طرف مراتب را میتوانید از اداره پیگیری کنید و پذیرش توبه نیزبسته به نظر قاضی است

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام.در رابطه نامشروع هردو طرف محکوم به شلاق خواهند شد و پذیرش توبه امری نسبی است که بایستی برای قاضی محرز شود.اگر از طریق حراست پیگیری کنید ممکن است به ایشان تذکر بدهند ولی چون مدرک ندارید خیلی سخت نمیگیرند.در خصوص تماس ها و.....خودتان از مخابرات درخواست بدهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط