🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر اعتراف کنم؛ چه حکمی صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۲

با سلام و احترام
بنده را سال پیش در یک مهمانی دستگیر کردن و توی بازجویی تست الکل گرفتن و خودم هم اعتراف کردم که خوردم
فرداش قاضی اومد بازداشتگاه و از من پرسید خوردی منم گفتم فقط یکم جرمم را شرب خمر زد و به قید وثیقه ۱۵ تومنی آزاد شدم
حالا بعد ۱ سال احضاریه دادگاه اومده
میخوام تو دادگاه جلو قاضی بزنم زیر همه چی و بگم اصلا نخوردم و دستگاه تست الکلشونم خراب بود چون برای کسانی مثل من که اصلا نخورده بودم درصد بالاتری از کسانی که مست و لایعقل بودن نشون میداد و میگفتن اگر اعتراف به خوردن مشروب نکنید تا صبح کتکتون میزنیم برای همین از ترس الکی گفتم خوردم
میخوام ببینم اگر اینو بگم چی میشه؟
و اینکه آیا تبرئه میشم؟
و اگر نگم اینو چی باید بگم که خلاص شم از شرش؟
من کلا دفعه اولیه که پام به اینجور جاها کشیده میشه
نخبه کشوری و بین المللی ام با چندتا مقاله چاپ شده
دانشجو ارشد دانشگاه اصفهان

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقرار ب خوردن مشروبات الکلی خود موجب حد و شلاق هست بهترین راه در این مواقع انکار اتهام خواهد بود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

در خصوص موضوع انکار نمایید و قاضی حق اجبار شما به اقرار را نخواهد داشت

بهترین راه حل اینست انکار نمایید درصورت اقرارکردن به نوشیدن مشروب هشتاد ضربه شلاق درانتظارشماست.

سلام
شما بعد از انکار تبرئه خواهید شد ، اقرار نکردن یکی از ارکان عدم اثبات جرایم حدی است

بله انکار شما موثر خواهد بود و تبرئه خواهید شد

با سلام انکار بعداز اقرار مسموع نیست اما باتوجه ب اینکه سابقه کیفری ندارید ب خاطر جایگاه اجتماعی و موقعیت تحصیل در تخفیف مجازات تاثیر گذار است .در صورتی ک اقرار شما مکتوب نگردیده میتوانید انکار کنید

بله شما حتما انکار کنین و قاضی شما را مجبور نخواهد کرد که راستشرا بگین و تبرئه میشین حتی با وجود تست الکل

مشاوره‌های حقوقی مرتبط