🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر با همسر یکی از همکارانم رابطه جنسی داشته باشم بعد از مدتی قابل تشخیص است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۲,۱۶۱

به نام خدا
با سلام خدمت شما وکیل محترم
در حدود 18 تا 19 سالگی یه خانمی از همکاران و همسرشونم همکار بنده بود از در اشنایی با من وارد و به من نزدیک شد و هر دفعه از دستش فرار میکردم و بالاخره خسته شدم و باهاشون رابطه ایجاد کردم با اینکه سن این خانم از من بیشتر بود و 8 سال از من بزرگتر بود 3 سال باهاش رابطه داشته و اخر شوهرش از یکی از همسایه هاش فهمید و از صدایی که از زنش هنگام سکس ضبط کرده بود برای من گذاشت و فقط صدا بود و اون خانم به همسر خود به دروغ گفته بود که به ایشون تجاوز میکنم که اینگونه نبود و اون خانم از من پول میگرفت ماهی 700 هزار تومن و بنده از کارم و محل زندگیم و همه چیزمو ترک کرده و رفته ام میخواستم ببینم جرم بنده چیه که گول این خانمو خوردم و ایشون با تمام احساسات بنده بازی کرده و روح و روان یه انسانو به کل نابود کرده
و همینطور اگر شکایت کنند و من در شهر دیگری هستم در سابقه پیشینه من تاثیر میگذارد
ممنون از لطفتون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر صورت زنا با این خانم که قابل اثبات نمیباشد ولی در صورتیکه رابطه نامشروع شما با ایشان اثبات شود هم شما و هم ایشان به مجازات شلاق تا 99 ضربه محکوم خواهید شد.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط