🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر بخوام دادخواست حقوقی بدم، میتوانم قاضی رو مجاب کنم که خسارت تاخیر تادیه رو بر مبنای پارسال محاسبه کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۱

من از شخصی در سال گذشته مبلغی طلبکار بودم که بارها از طریق پیامک به ایشان میگفتم ولی ایشان به تاخیر می انداخت.. و حتی همان سال از ایشان شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری کردم که در نهایت منع تعقیب خورد و به من گفته شد باید حقوقی اقدام میکردم..حال اگر بخوام دادخواست حقوقی بدم، میتوانم قاضی رو مجاب کنم که خسارت تاخیر تادیه رو برمبنای پارسال که شکایت کیفری کردم یا زمانی که از طریق پیامک درخواست مطالبه وجه کرده بودم محاسبه کند؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر طرح شکایت کیفری مصداق مطالبه مال نیست و پیامک هم رسمیت ندارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان

درود
اگر دین مدیون از پارسال بر ذمه او استوار شده و سندی از این بابت دارید خسارت تاخیر تادیه از همان سال محاسبه میشود و ارتباطی به مطالبه شما ندارد

سلام. خیر، نمی توانید و باید از طریق اظهارنامه پارسال مطالبه طلب می کردید وگرنه از روزی که ارایه دادخواست نموده اید، منظور می گردد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط