🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر بعدا همسرم مجدد بابت بقیه طلاها با یه فاکتور از من شکایت کنه، آیا محکوم میشم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶

همسرم ازم شکایت کرده بابت طلاجاتی که به من هدیه داده درصورتی که من الان چند ماهی هست منزل پدرم هستم و فروختم بابت خرج و مخارجم و به اشنا هم فروختم، شاهدم دارم که فروختمشون اعضایی خانواده خودم، ایا توی دادگاه اینو بگم محکم نمیشم؟ و بعد اینکه همسرم در کل ۹۰ گرم طلا برای من گرفته اما به یه طلافروشی که فقط ۷۰ گرمشو از اونجا خریدیم مراجعه کرده و فاکتور گرفته اما زده ۹۰ گرم چون فاکتورای دیگشو نداشته، ایا من بگم از این طلافروشی فقط ۷۰ گرم خرید کردیم و فاکتور اصلی دسته منه ارائه بدم به دادگاه بعدا همسرم بره مجدد بابت بقیه طلاها با یه فاکتور از من شکایت کنه ایا محکوم میشم؟ ببخشید که طولانی شد

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیرایشان نمیتواند چون طلاها بشماهبه شده است

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
طلاهایی را که همسرتان برای شما گرفته اگر به شما هدیه داده است شما مالک آن هستید و فروش شما اشکالی ندارد
اما اگر جنبه امانتی نزد شما داشته حق فروش نداشته‌اید
بنابراین چنانچه هدیه دادن آن محل بحث نباشد شما مالک آن بوده و نگران نباشید
و راجع به فاکتور هم اگر فاکتور معارض دارید و فاکتوری که شوهر شما ارائه داده واقعی نیست با ارائه فاکتور معارض از خود دفاع کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط