🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر بعد از ازدواج با دوست برادرم رابطه داشته باشم مجازات میشوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۵

من سال ۹۴ ازدواج کردم،و از همون موقع با همسرم مشکل داشتم،با دوست داداشم یه مدت بعد از ازدواج آشنا شدم.الان من ۲ سال که خونه پدرم هستم،و همسرم برای ترک نفقه به ۲سال حبس تعلیقی محکوم شده و حکم جلب هم برای دیه ازش دارم.اما چند روز پیش یه پیام واسه من اومد که شکواییه علیه شما ثبت شده.رفتم دادگاه دیدم ازم شکایت کرده برای رابطه نامشروع.شکایت کرده که خودشو جای یه نفر دیگه جا زده و ب همین دوست داداشم پی ام داده،اونم عکسای مارو واسش فرستاده.عکسامونم پرینت گرفته تو پرونده گذاشته.قاضی هم دستور داده ک چت بین ایشون و فرد سال کننده عکس ها از طرف پلیس فتا مشخص شه،و شماره دوست دادشمو که به دادگاه داده به اسم داداشمه اما دست دوستش بوده،و ب قاضی گفته شماره ای ک احتمال داره من از اون خط پی ام داده باشم،دوتا شماره منو داده.اما اون شماره ها یکیش به اسم خود همسرم بوده و یکی دیگه به اسم مادرم.که هردو این خط ها دست من بوده...الا به نظرتون حکم قاضی چی میتونه باشه و من چجوری از خودم دفاع کنم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
ادعای ایشان بایستی اثبات شود و مجازات آن شلاق است . ولیکن عکس شما اگر بصورت تکی بوده باشد هیچ چیزی اثبات نخواهد شد . بایستی وکیل برای دفاع بگیرید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط