اگر بعد از قطعی شدن رای دادگاه مرد اصلا قصد فروختن نداشته باشد زن میتواند طلاق توافقی را لغو و مهریه را به اجرا بگذارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱

سلام
اگر زن مرد در دفتر طلاق و دادگاه توافق کنند که مرد وقتی خانه را فروخت به زن ۵۰ میلیون میدهد و مهریه و نفقه زن میبخشد. سوال من اینه
۱: اگر بعد از قطعی شدن رای دادگاه مرد اصلا قصد فروختن خانه را نداشته باشد زن میتواند طلاق توافقی را لغو و خودش مهریه را به اجرا بگذارد؟
۲: تاریخ ذکر نشده است اگر مرد خانه را نفروشد امکان توقیف خانه است؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر مدت معین نشده باشد، در این صورت تعهد حال محسوب می گردد و زن می تواند طبق ماده ۲۹ قانون حمایت از خانواده از طریق اجرای احکام دادگستری مطابق مقررات مربوطه اقدام به فروش نماید تا ثمن آن مبلغ۵۰ ملیون را بردارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

سلام
واقعیت اینست که اگر فروش بر عهده مرد باشد بدین عنوان که هر وقت فروخت، این توافق باطل است ولی اگر آنگونه که نوشته اید نباشد و فقط مدت معین نشده باشد، در این صورت تعهد حال محسوب می گردد و زن می تواند طبق ماده ۲۹ قانون حمایت از خانواده از طریق اجرای احکام دادگستری مطابق مقررات مربوطه اقدام به فروش نماید تا ثمن آن مبلغ۵۰ ملیون را بردارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط