🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر بنده به وسیله کد بورسی دیگران؛ اقدام به خرید و فروش سهام در بازار بورس کنم، مجرم هستم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴,۳۱۵

سلام و عرض ادب آیا صراحت قانونی مبنی بر این که اگر بنده به وسیله کد بورسی دیگران در صورتی که شخص رضایت داشته باشد اقدام به خرید و فروش سهام در بازار بورس کنم مرتکب جرم شده ام وجود دارد ... ممنون از لطف شما

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورتی که با رضایت طرفین این امر انجام میپذیرد اشکال قانونی ندارد و طرفین میتوانند هرگونه قراردادی را درصورتی که مخالف صریح قانون نباشد منعقد کنند

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام
ملاک در انجام کاری ، رضایت طرفین می باشد که طبق فرموده شما ، نباید مشکلی باشد ولی برای جلوگیری از مشکلات ناخواسته حتما یک قرار داد بین خودتان مکتوب کنید.

سلام
چون قرارداد براساس رضایت است طبق ماده ۱۰قانون مدنی عمل شما جایزاست وجرم نیست

بادرودوسلام مرتکب جرم نشده اید.

خیر مرتکب جرم نشده اید ولی برای احتمال اختلاف در آینده قرارداد تنظیم نمایید.

سلام
در صورتی با رضایت صاحب کد بورس اقدام به معامله می کنید جرمی نیست

با سلام و احترام
بیان فرمودید که با رضایت ایشان صورت گرفته فلذا هیچ هنجارشکنی و جرمی از جانب شما رخ نداده است، ضمن اینکه لازم نیست شماره حساب معرفی شده به اسم صاحب حساب باشد.
موید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط