🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر به شخصی از طریق ایمیل فحاشی کرده باشم و از من شکایت کند چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۸

سلام من یک خرید اینترنتی گوشی همراه با کد فعال سازی از سایتی رو داشتم.اما وقتی کالا به دست من رسید دارای کد نبوده بنده با تلفن و از طریق ایمیل به مدت دو روز با سایت تماس گرفتم اما پاسخی داده نشد تا اینکه ناراحت شدم و از طریق ایمیل توهین کردم بعد از دو روز شخص با بنده تماس گرفته و ابتدا کارای گوشی رو طبق فاکتور عمل کرده و من رو راضی . بعد از دو روز ایشون بخاطر همین ایمیل از من شکایت کرده میخواستم بدونم سرنوشت اینکار چی میشه.راهنمایی کنید.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اگر ثابت شود که ایمیل متعلق به شما بوده به اتهام توهین تحت تعقیب قرار خواهید گرفت و ممکن است به جزای نقدی یا شلاق تعزیزی محکوم شوید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام
شما باید رضایت ایشان را جلب نمایید در غیر اینصورت محکوم خواهید شد

توهین جرم است و میتواند به صورت کتبی یا شفاهی صورت گیرد، لذا ایشان میتوانند از شما شکایت کنند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط