🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اگر بگوید در تاریخش دست بردی ولی استعلاجی توسط پزشک پادگان تایید شده، میتونن بفرستن دادسرا نظامی؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۳

سلام اگر حین خدمت استعلاجی ببری و فرمانده بگه در تاریخش دست بردی ولی استعلاجی توسط پزشک پادگان تایید شده و ثبت شده باشع؟ میتونن بفرسن دادسرا نظامی؟ چگونه باید دفاع کنی؟ اگه نتونسی دفاع کنی مجازاتش چیه؟ در شرایط عادی و صلح هم باشه

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توجه داشته باشین که تخلف، در خود مرجع قضایی خودتون رسیدیگی میشه اما جرم به دادسرا ارسال می شود،. همچنین بعد از اعلام نظر فرمانده پرونده شما به قسمت قضایی میره و بعد از درج اظهارات شما در ادمه تصمیم به ارسال یا عدم ارسال میگیرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام
فرمانده ارشد شما به هرحال می‌توانند اگر مدعی باشند که شما تخلفی مرتکب شده باشید آن را به دادسرای نظامی گزارش نمایند
لیکن شما باید در دادسرا حاضر و از خود دفاع کنید در مورد گواهی پزشکی می توانید از دادسرا بخواهید که از پزشک معالج مجددا استعلام کنند و وی را به عنوان مطلع حاضر تا تایید نماید گواهی صحت دارد و مورد جعل واقع نشده است یا تایید مجدد آن را بگیرید و ارائه کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط